GWP, alweer

Het jaar gaat toch immens snel voorbij. We zijn alweer bij de GWP (= projectweek) verzeild, daarna Paasvakantie, en dan reppen om de leerstof af te krijgen tegen de grote vakantie. Alweer. Poeh!

Maar bon, GWP dus, en nog steeds fotoproject in het vijfde jaar voor mij, al de vierde keer, blijkbaar. En net zoals vorig jaar organiseerde ik de maandag, met vier professionele fotografen.

In de voormiddag heb ik eigenlijk vooral rondgelopen om vanalles nog te regelen, maar in de namiddag zat ik op de Gras- en Korenlei. Waar het vorig jaar nog zalig toeven was, daar op mijn muurtje in de zon, waaide ik dit jaar bijna het water in. Koud, man! Maar er zijn wel deftige foto’s genomen, denk ik.

Enfin, ik heb er ook zelf een paar genomen van de leerlingen.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.