Vierjaarstaart

Dat is gelukkig geen taart waar vier jaar werk aan is, al voelt het soms wel zo.

Zondag is Merel jarig, en dat wordt morgen gevierd op school. En dus bakte ik vandaag een kokostaart, die ze na schooltijd mochten versieren, en die morgen samen met de klasgenootjes verorberd kan worden.

IMG_2468

Zoals verwacht, werd de basiskleur roze. Ik had nog nét genoeg roze marsepein in huis, oef. En toen mochten ze zich uitleven met de andere kleuren – Merel wou er maar een paar bij – en vooral met alle mogelijke decoratie. Ik had er zelf al behoorlijk wat staan, en van oma had ik dan ook nog een grote pot gekregen.

Het resultaat was, nu ja, een vierjaarstaart van een roze meisje, vermoed ik. Ze was er in elk geval stapelzot van ^^

IMG_2469

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.