Van tajine en vampieren, en ook wel verse ijscrème

Eind mei was ik op den bots eens gaan meedoen met de Antwerpse Nachtkronieken, de plaatselijke afdeling van de Camarilla (Vampire live rollenspel, voor de leken). Ik had toen een heel fijn rolletje gekregen, en had er echt wel zin in.

Nu blijkt dat ze tussen de maandelijkse zaterdagavonden door ook af en toe ‘en petit comité’ spelen, wanneer de omstandigheden dat vragen. En dus zat er hier deze avond vier man bij mij, om samen een tussendoortje te spelen, een kleine vergadering. Aangezien ik het niet zag zitten om zelf naar Antwerpen, of, nog verder, naar Den Bosch te rijden, had ik iedereen hierheen gelokt, met de belofte van een goede tajine. Ik heb meer dan twee uur staan koken, maar ik heb eten voor vanavond én voor morgen, wanneer Gwen komt met drie van de kinderen.

IMG_0019

En dan had ik ook nog vers ijs beloofd, voor tijdens de sessie. Dan kon namelijk perfect ingepast worden in het scenario ^^

Enfin, de vijf aanwezige vampieren:

IMG_0021

Echt een amusante avond gehad, ik blijf voorlopig wel even spelen, denk ik ^^

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.