Dat ze werkt, die bel!

De elektricien is daarnet langsgeweest, en jawel, de bel werkt! Eindelijk!

Enfin, eigenlijk werkte ze wel al, maar niet zoals ik wilde. Bart heeft namelijk de DoorBot gekocht, een wreed wijze bel, die een signaal geeft naar je iPhone, iPad of wat je ook maar instelt. Je kan dan ‘opnemen’, en zien wie er aan de deur staat, en daar zelfs mee praten. Wreed wijs allemaal.

Alleen… Ik heb lang niet altijd mijn telefoon bij me, en wat als enkel de kinderen thuis zijn? Of ik boven zit, en zij beneden? Dan hoort niemand de bel, helaas.

Ik wilde dus dat ze ook signaal gaf naar een gewone vaste bel hier in huis, zodat je het sowieso hoort. En dat laatste bleek maar niet te lukken, de elektricien kreeg dat niet in gang. Tot vandaag dus. Nu gaat niet alleen mijn telefoon, maar ook een mooie “ding-dong” hier in de woonkamer.

Met andere woorden: ik heb een bel!

En gelukkig dat ne mens daarvan wordt, ge kunt het u niet voorstellen!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *