Het zit er weer op.

Ik heb het dan op het lesgeven voor dit kalenderjaar. Gisteren heb ik mijn laatste lessen gegeven, op woensdag moet ik niet naar school, en morgen is al meteen het eerste examen, dat van de vierdes. Gisteren heb ik ook mijn laatste examen afgewerkt, zodat ik vandaag niks meer hoef te doen voor school.

Ik moet wel nog Sinterklaascadeautjes gaan kopen, zucht. Gelukkig is er hier in Evergem een mega speelgoedwinkel met concurrentiële prijzen, en daar kan ik wellicht wel alles vinden. Voor Merel had ik al een prinsessenboek, maar ze wil ook nog een klein popje. Nóg een. Kobe heeft verse plasticine gevraagd, en een gezelschapsspel. Enfin, drie titels die de reclame hem opgesolferd heeft, en waaruit de Sint dus kan kiezen. En Wolf, die heeft intussen door dat het niet de Sint is die de cadeautjes komt brengen, maar hij is er toch nog niet helemaal uit.

– Mama, is het waar dat Sinterklaas enkel op school komt, en jij degene bent die hier thuis de cadeautjes legt?

Ik heb op mijn lip moeten bijten om niet te lachen, het ventje. Enfin, hij krijgt een 3D puzzel van de Eiffeltoren, en een Skylander Swap Force.

Nu maar hopen dat ze alles hebben, want ik zie het écht niet zitten om daarna nog naar de Dreamland of zo te moeten rijden. En dan vanmiddag nog de muziekles, en vanavond de rugby… Ik ben nu al moe.

EDIT: ze hadden alles. Oef!

Eén antwoord op “Het zit er weer op.”

  1. Die van ons (van hetzelfde jaar van Wolf maar wordt pas 9 op 22/12) was er totaal nog niet achter hoe dat sintgebeuren in elkaar zat maar de juf heeft dat gewoon in de klas verteld…niet echt waar ik op gehoopt had…

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *