Impulsaankoop… of toch niet helemaal.

Ik wou eigenlijk al heel lang een eigen ijsmachine. Ik twijfelde altijd: eentje met zo’n koelelement dat je zelf in de vriezer moet steken, of een veel duurder geval, dat zelf invriest? Zou ik dat dan wel gebruiken? Wordt het niet snel zoiets dat gewoon in de berging staat te staan?

Twijfels, dus.

Toen dacht ik: ik ga gewoon wachten tot na de verbouwingen, tot we een grotere keuken en meer bergruimte hebben.

Juist ja.

Want gisteren stond ik in de Delhaize, en bleek het aanbod met de bons een ijsmachine van Philips te zijn. Normale prijs: 64 euro. Nu, met twee (in Delhaizepunten gespaarde) bonnen: 34 euro. Ik zei: joink.

Gisteren heb ik het koelelement in de vriezer gestoken, en momenteel staat ze te draaien. Bananenijs, de favoriet van de kinderen. Ik hoop maar dat het zal lukken, want ik heb per ongeluk veel te veel room bij het mengsel gedaan. Maar het was wel verdomde lekker, dat geef ik u op een briefje!

2 Antwoorden op “Impulsaankoop… of toch niet helemaal.”

  1. Eigenlijk wel, maar ik kan natuurlijk niet vergelijken. Ik heb wel al gehad dat het ijs aan de draaier bleef hangen, of dat er een dikke laag aan het koelelement vasthing, maar dat is niet zo erg want dan kan je al snoepend het afkuisen :-p

    Nee, het ijs is echt wel lekker, en het ding heel handig in gebruik en om af te wassen. Ik heb er geen spijt van.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *