Feestje voor Bo.

Het is niet omdat een baby niet gedoopt wordt, dat er daarom niet met de familie kan gegeten worden. Dat vonden mijn schoonbroer en -zus ook, en dus gingen we vandaag aperitieven bij mijn schoonouders, om daarna in ’t Genot op den Berg te gaan eten.

FeestBo02

feestBo01

FeestBo03

FeestBo04

We hadden eigenlijk vooral veel geluk met het weer: net niet warm genoeg om zonder vestje of in korte mouwen rond te lopen – al leek Kobe het daar niet mee eens te zijn – maar wel heerlijk om op het met een parasol overdekte en van zijramen voorziene terras van het restaurant te zitten.

FeestBo08

FeestBo09

feestBo13

Van daaruit heb je een prachtig uitzicht op de deelgemeenten van Maarkedal, en gelukkig ook op het grasveld en de speeltuin waar de kinderen speelden.

feestBo12

FeestBo05

FeestBo06

FeestBo07

FeestBo10

feestBo11

FeestBo16

FeestBo17

FeestBo18

FeestBo19

FeestBo20

FeestBo21

FeestBo24

Het eten mocht er zijn, het gezelschap ook, en het werd een bijzonder aangename dag.

En speciaal voor mijn schoonvader, die er helaas niet bij kon zijn: de menu en de wijn en zo :-). Ik heb niet van alles foto’s, Jeroom, omdat ik het gewoon vergeten ben. Maar het was lekker!

Bloemkoolsoep, spekreepjes
of
3 oesters Gillardeau nr. 5
~~~

Salade van Oosterscheldekreeft, tomaat, zeewier, rijstwijn, basilicumolie

~~~

Filet van jonge Franse duif, gekonfijte pootjes, jonge erwtjes, aardappelkroketjes

~~~
Fris meloensoepje
of
kaasdessert

FeestBo14

FeestBo15

FeestBo22

FeestBo23

2 Antwoorden op “Feestje voor Bo.”

  1. Hallo, ik lees je blog al een aantal jaar, altijd zeer leuk om te lezen! Ik had een klein vraagje, in het restaurant, hoe zit Merel op die stoel, is dat een soort stoelverkleiner van jullie zelf? Ben nog op zoek naar een oplossing voor mijn tweeling van 16 maanden, want in de meeste restaurants hebben ze geen 2 kinderstoelen… alvast bedankt!

  2. Nee, dat zijn er van het restaurant, maar ik heb die wel vaker gezien: het zijn kleine stoeletjes in hout die je over de rugleuning van de grote stoel haakt, en er zijn gordels aan, als je dat wil. Zeer handig. Je vouwt ze nadien gewoon plat. Je moet ze wel kunnen krijgen in de meeste babywinkels, vermoed ik.

    http://www.babyzaak-online.nl/images/D/Stokke-HandySitt-wit-compleet.jpg

    Wat ook handig is, is eentje die we ooit van de CM hebben gekregen, en die mijn ma gebruikt: http://www.paradisio-online.be/images/on/022/on22839.jpg

    Die kan ook dienst doen als apart stoeltje, als het echt moet. Is zeer licht, maar lang niet zo compact.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *