Architecte + projectplanner = nieuwe visies

Deze avond zaten we samen met de architecte en de projectplanner om een ganse reeks praktische zaken te overlopen. Zoals daar zijn: welke gevelsteen willen we? (Ze had twee types mee, en eentje was een schot in de roos.) Gaan we voor rolluiken of andere zonnewering? Welke tegeltjes willen we in de nieuwe kamers boven? Uit welk materiaal moet de schuifdeur van de nieuwe badkamer bestaan? Waar willen we de stopcontacten in de berging? Enfin, u begrijpt wellicht al wel wat ik bedoel.

En toen keken we naar de plannen van de keuken. En zei Joris dat het eigenlijk, zoals het getekend stond, toch wel een kleine keuken was met weinig kastruimte, en dat de berging ernaast wel onnoemelijk groot was. Kon die tussenmuur eigenlijk niet wat achteruit? Zodat er een insprong ontstaat, en we daarin dan de pompsteen en zo hebben, zodat die uit het zicht van de rest van de woonkamer is? En er wat meer kasten zijn, zodat de keuken wat groter is?

Bart en ik dachten na, en knikten instemmend. Eigenlijk had hij groot gelijk, en ook de architecte vond dat meteen. Ze gaat het opnieuw uittekenen, en dan zien we wel.

Man, ik zie op tegen de eigenlijke verbouwingen, maar ik kijk zó enorm uit naar het resultaat…

Eén antwoord op “Architecte + projectplanner = nieuwe visies”

  1. Door ondervinding raad ik electrish aangedreven rolluiken aan Voordelen 1zowel zonne als koudewerend. 2 Inbraakwerend nadeel iets duurder bij plaatsing maar een groot terugwineff Groeten bonpa

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *