Leuven, ofte rugby

Het werd een combinatiedagje vandaag: eerst met de jongens naar Leuven voor een rugbytoernooi, dan ergens iets eten, en dan naar Jette voor een babybezoek aan Wolfs petekindje. Jawel, Wolf is peter geworden, maar tot zijn twaalfde neemt Bart nog de honneurs waar.

In Leuven bleek er geen coach te zijn voor de U9 (de kinderen onder de negen jaar, Wolfs groep) en die functie heb ik dan maar overgenomen. Blijkbaar deed ik dat nog zo slecht niet, zei Wolf. Ik was in elk geval zeer trots op mijn team, want de fouten waar ik hen op wees tijdens de (halve minuut) rust en tussen de matchen in, werden netjes in gedachten gehouden en serieus verbeterd. Dik in orde!

Een paar van de (talloze) foto’s (Wolf en Kobe hebben allebei een rode colletje onder hun truitje):

rugby01

rugby02

rugby03

rugby04

rugby06

rugby07

rugby05

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *