Verdomd smerig beestje

Die griepvariant die momenteel aan het rondgaan is, is dus echt wel een smerig beestje.

Ik ben buiten strijd geweest van dinsdag 5 februari tot en met donderdag 14 februari, tien dagen dus. Pas op vrijdag heb ik mezelf gedwongen om nog iets te doen met de kinderen, maar het was verre van voorbij. Vandaag ben ik dan wel gaan werken, maar mijn hoestje was nog vrij enthousiast, en ik was verschrikkelijk moe, al na een paar uur.

Bart is geveld op donderdag 7 februari, en die heeft zelfs het ganse weekend nog liggen slapen, dat zegt genoeg. Want tegen dat Bart wil toegeven dat hij moet plooien, moet het al erg zijn, en om dan anderhalve week te slapen… Vandaag is hij ook wel naar zijn werk getrokken, maar tegen vijf uur was hij alweer thuis, om onmiddellijk in slaap te vallen in de zetel, en ook dat is veelzeggend. Bij hem is het dus nog erger.

Smerige beeste, die griep, ik zeg het u.

Eén antwoord op “Verdomd smerig beestje”

  1. Collega klaagt dat 2 weken na “genezing” nog steeds heel weinig energie heeft. Vorig jaar ben ik ook 10 dagen van de kaart geweest door griep en energieniveau ook maar echt terug op pijl na enige weken.

    Was griep vroeger zo erg? Ik ben fel blij dat ik dit jaar gevaccineerd ben.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.