Tagliatelle met champignons en gerookte ham

Ik probeer eigenlijk altijd Weight Watchers te koken: de gerechten zijn even lekker, en een pak minder qua calorieën. Maar ik moet toegeven, het ene is al lekkerder dan het andere, zoals bij ander eten.

tagliatelle

Het gerecht van vandaag gaat met stip op één in het lijstje favorieten. Damn! Te vinden in het nieuwe boekje ‘Vandaag begin ik!’, op pagina 44.

En eigenlijk zit er niet zoveel in hoor: tagliatelle dus, preiringen, kastanjechampignons, knoflook, groentenbouillon, en dan afgewerkt met light roomkaas, provençaalse kruiden, en gerookte ham. Maar lekker! 12 propunten per portie, dat wel, maar oververdiend. Ik denk dat ik het volgend weekend ga maken voor het ganse gezin, ze zullen er zot van zijn.

Eén antwoord op “Tagliatelle met champignons en gerookte ham”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *