Les Poulains

Samen met zowat ‘le tout Twitter’ was Bart uitgenodigd vandaag in de Ancienne Belgique, om daar het concert Les Poulains van Studio Brussel bij te wonen, met daarna een (kort) optreden van ’t Hof van Commerce.

Deuren waren om 18.30u, om 20.00u ging het concert van start. Waarom de deuren zo vroeg opengingen vraag ik me af, want er was niks voorzien om te knabbelen. We liepen twee dames tegen het lijf die we kenden, en gingen dan maar samen iets eten in La Kasbah, een Marokkaans (?) restaurantje een beetje verderop. Lekker, en leuk.

De poulains zelf, mja: wisselend van kwaliteit, en vooral dan van geluid, vond ik. Bij Alien Plant Farm was het geluid achteraan zelfs abominabel, al maakten de weirdo zanger (kapsel Robert Smith meets Selah Sue) en c° eigenlijk wel nog het soort lawaai dat ik doorgaans wel kan pruimen. Voor een groot deel hebben we dan ook in het cafégedeelte staan praten met de massa bekenden die we tegenkwamen.

Bij ’t Hof heb ik dan weer staan dansen met twee andere bevriende dames, en me eens lekker laten gaan in de meest vreemde rap moves :-p

Soit, alweer een aangename avond. En alweer een gerust hart dankzij vaste babysit Kimberly :-p

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.