Chocolade kerstboom

Hier ten huize wordt zeer gretig naar Goe Gebakken gekeken, vooral dan door Kobe en mij. Dat kind, dat gaat later nog kok of patissier worden, of alleszins dan als hobby.

Vorige week zagen we hoe Sofie een chocolade kerstboom maakte, en ik moest beloven dat wij dat ook gingen doen. Ik zag dat wel zitten als dessert voor kerstavond, na de wafels, en dus sloeg ik chocolade en cashew noten in. Ah ja, want mijn ma lust geen amandelen.

Het heeft wat werk gekost, maar ik vind dat het resultaat er wel mag zijn. Wat denken jullie?

kerstboom3

Het recept en een fotootje van wat zij ervan maakt, vind je hier.

3 Antwoorden op “Chocolade kerstboom”

  1. Hallo! Het is misschien een beetje raar dat ik na 8 jaar reageer op je blog, maar ik vroeg me af of jij het recept hier nog voor hebt? Ik heb deze boom ooit zelf gemaakt en zou het graag uit pure nostalgie nog eens doen. Alvast bedankt! En prettige feestdagen 😉

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *