Pepparkakka Hus

Ofte, een peperkoeken huisje van Ikea.

Ik had het een tijdje geleden meegebracht, en heb het deze namiddag met de jongens versierd en in elkaar gezet. Het huisje in kwestie is eigenlijk geen peperkoek, maar wel speculoos. Eetbare lijm zit er niet bij, je moet zelf glazuur maken om het aan elkaar te lijmen, maar de koek is wel gigantisch wijs.En er zit – uiteraard – een duidelijke gebruiksaanwijzing bij :-p De jongens wilden maar wat graag opnieuw met de gekleurde marsepein spelen.

Het lijmen was wat gepruts, maar met wat schaaltjes tegen de verschillende kanten, en stukjes marsepein om de hoekjes vast te houden tot de suikerpasta droog was, lukte het wel. Geef toe, het is wel wijs geworden, he?

Het is een cadeautje om mee te nemen morgen naar nichtje Liv, die één jaar wordt.

peperkoek1

peperkoek2

peperkoek3

peperkoek4

4 Antwoorden op “Pepparkakka Hus”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *