Weight Watchers week 39

Het komt dus echt niet goed he, deze week!

Vorige vrijdag sprong ik nochtans een gat in de lucht: eindelijk onder de 80! Enfin, thuis op de weegschaal toch: 79,7! Een voor mij magische grens doorbroken: nog 9 kilo te gaan voor een normaal BMI.

Bon.

En toen was er weekend.

Vrijdagmiddag ben ik gaan lunchen met mijn liefste, en hoewel ik toch een beetje opgelet heb, ging ik royaal over mijn dagtotaal qua punten. Tsja.

Zaterdagavond was er een verjaardagsfeestje van een fijne vriendin. Ik had samen met de kinderen brood gegeten rond zes uur, maar toen ik rond half negen toekwam op het feestje, bleek er gigantisch veel eten voorzien te zijn. Ik heb een paar inktvisringen geknabbeld, en wat sla, en wat heerlijke mousse, en feta gerold in bladerdeeg, en… En toen waren er nog de heerlijke taarten van Les Tartes de Françoise, waar ik absoluut niet kon aan weerstaan, helaas. Ik heb een behoorlijk grote portie ervan binnengespeeld, de calorieën durf ik zelfs niet te bedenken. Ugh.

En gisteren was er dus dat familiefeest. Met hapjes en ongelofelijk lekker vlees en handgemaakte frieten en een grote dame blanche als dessert. En had ik helemaal geen zin om aan diëten te denken.

En staat er een doos pralines in mijn ijskast, waar Bart gelukkig aan meehelpt, of ik eet ze echt àllemaal zelf op.

Dit komt dus echt niet goed. Meh.

2 Antwoorden op “Weight Watchers week 39”

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.