Familiefeest

Vandaag stond er _alweer_ een familiefeest op het programma. Deze keer wel met actieve participatie van onze kant: wij gaven het aperitief in de kantoren van Netlash, en daarna gingen we ergens eten met de familie van mijn schoonmoeder: 12 volwassen, 5 kinderen en 2 baby’s.

Het oorspronkelijke restaurant vond het nodig om dinsdag plots af te bellen, zodat we even met de handen in het haar stonden, maar gelukkig was de Stekvogel in Merendree bereid om ons van het nodige lekkere voedsel te voorzien, oef.

En dus stond ik deze morgen rond acht uur Boursinsoep te koken, maakte ik glaasjes met wilde gerookte zalm en aspergemousse afgewerkt met rode kaviaar en een takje dille, snipperde ik sla in andere glaasjes en legde daar garnaaltjes op, en belegde Bart intussen een aantal aperitieflepels met verschillende soorten paté en dergelijke. De champagne lag al sinds gisteren te koelen in de koelkasten aldaar.

En toen was er een aantal ongelukken op de E40, was iedereen dus te laat, en gingen we pas tegen twee uur aan tafel in de Stekvogel, die dat gelukkig probleemloos kon opvangen. Lekker eten, en een fijne lokatie voor de kinderen door het grote grasveld en de speeltuin, en een heerlijk zonnig terras.

Al bij al een fijne dag, jawel 🙂

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.