Vampire

Ik speel al zo’n 20 jaar tabletop roleplay: om de veertien dagen kom ik met een bende gelijkgestemde geeks samen om ons een avondje te amuseren rond de tafel en ons te verplaatsen in fictieve karakters die alle mogelijke avonturen tegenkomen.

Het is jaren aan een stuk Call of Cthulhu geweest, er zat een tijdje Nephilim tussen, er was heel even D&D, een half jaar lang hebben we Beyond gespeeld (heel knap, geschreven door een vriend, maar onze groep was daar niet de ideale compagnie voor), en nu zijn we geswitched naar Vampire, met _uiteraard_ vampiers als hoofdrolspelers. Voor wie Kindred The Embraced nog heeft gezien: die wereld dus.

We spelen om de veertien dagen op dinsdagavond hier in het Gentse, en zoeken nog een zesde man.

Laat iets weten mocht je daar zin/tijd voor hebben. We zullen niet bijten, beloofd.

2 Antwoorden op “Vampire”

 1. hey

  Per toeval ben ik op site terecht gekomen. Ik ben eigenlijk zeer geïnteresseerd om mee te doen. Het is al een tijdje dat ik op zoek ben naar een tabletop in het Gentse. Ik heb ervaring met Call of Cthulhu, D&D 3.5, 4e en pathfinder. Momenteel speel ik nog Pathfinder, maar moet hiervoor steeds naar het Antwerpse, wat ik toch wat ver begin te vinden.
  Ik ken vampire niet, noch de tabletop versie, noch de larp versie, maar hier wel vele goede dingen over. Dus ik wil dit zeker wel eens proberen.

  Een tweewekelijkse sessie zie ik zeker zitten. Tot nu toe waren mijn sessies zeer onregelmatig en dat vond ik eigenlijk irritant (ik plan graag op voorhand)

  Je sprak van het Gentse. waar is dit juist? Ik woon in zwijnaarde maar zal in de nabije toekomst verhuizen naar regio UZ gent

  Ik zou het zeer tof vinden om hier wat meer info of te krijgen.

  groetjes

  jeroen

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.