Antiglibberkrokodil

Wel, die antiglibberkrokodil, dat was een van mijn beste kopen van het jaar. Want Merel zit dolgraag in bad bij haar broers, maar kan dat eigenlijk nog niet. De badstoel is niet handig, daar zit ze hoegenaamd niet graag in, en die is ook nogal scherp aan de onderkant, bizar maar waar.

Maar als ik haar zomaar in bad zet, dan glibbert ze gegarandeerd omver. Want ze kan wel zitten natuurlijk, maar zo’n glad bad, da’s nog iets anders. En ik daag u uit om eens vijf volle minuten op uw knieën naast een bad te zitten met uw hand tegen het poepje van uw kleine zonder kramp te krijgen.

En nu is er dus de antislipkrokodil, waardoor ze stevig kan zitten, zich draait en keert zoals ze dat zelf wil, en er gigantisch van geniet om in dat water te pletsen en te spelen. En haar broers, die lijken dat even leuk te vinden.

bad1

bad3

bad2

4 Antwoorden op “Antiglibberkrokodil”

  1. Heb je ook een foto van de antislipkrokodil, of een linkje naar de shop waar je die gekocht hebt? Denk dat ook hier goed van pas zal komen 🙂

  2. LOL Nimf! Tsja, ik heb je gemist, maar ik kan er ook niet aan doen dat ik je niet op de hoogte kon houden :-p

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.