Boomtown

Gisteren zijn we met een bende van Netlash-bSeen naar de Feesten getrokken. Boomtown, op de Kouter, meer bepaald. Netlash-bSeen is daar een van de grote sponsors, en dus kregen we een VIP-behandeling, met gratis drank op de kiosk tussen zeven en acht, en daarna een diner in de Handelsbeurs. Uiteraard konden we de concerten bekijken, en kregen we ook vijf drankjetons de man.

Samen met Dirk, Ilse, Marnik en Veerle kraakten we een fles cava, knabbelden van de hapjes, en kletsten met de aanwezige Netlashers. En iets na achten gingen we dus eten: een vastgesteld menu, dat wel, maar zeer lekker. Wel twee keer vis, een gewaagde keuze, vond ik.

Het voorgerecht was iets met maatjes en currysaus:

HA1

Het hoofdgerecht was dan weer een ruime portie kabeljauw met spinazie en puree.

HA2

Het dessert ben ik vergeten fotograferen: twee bolletjes citroensorbet in een ruim wijnglas, overgoten met limoncello.

We vroegen en kregen daarna nog een koffie, maar dat was dan wel een droge: zelfs geen koekje of speculoosje erbij… Ik moet wel toegeven, de Handelsbeurs is aangenaam om zitten. Misschien eens terugkeren als het open is voor iedereen, en je zelf kan kiezen wat je eet.

Daarna zijn we terug naar de kiosk gegaan om naar het concert van A Brand te luisteren, en verder te kletsen. Op die kiosk heb je dus een schitterend, zij het vrij ver uitzicht he!

Er stond warempel een barista op het plein, en Ilse en ik zijn warme chocomelk gaan halen (met een pak echte chocoladekorrels en gestoomde melk) en cappuccino caramelo voor Bart. En toen zag ik dat je aan het cocktailkraam niet alleen mojito’s en daiquiri’s kon krijgen, maar ook een grote puntzak kraakverse aardbeien! We hadden toch nog jetons over, en dus hebben we daar aardbeien staan eten, en heb ik er zelfs nog een grote zak mee naar huis genomen om thuis van te genieten.

Enfin, ik heb een hele fijne avond gehad, eigenlijk feitelijk. En bedankt, ma, om te babysitten!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *