Fonts

Ik heb nog massa’s dingen aan mijn hoofd (Raaaaaah! Stress!) waar toch wel een deadline aan vasthangt. Zoals bijvoorbeeld de doopboekjes voor Merel, tegen zondag 22 mei. Ik wil liever niet de standaardboekjes gebruiken, omdat wij met twee meters zitten. En die standaard oubollige geloofsbelijdenis heb ik er ook uitgegooid en vervangen door een hedendaagse humanistischer variant. Moet kunnen.

Ik wil haar boekje graag in de stijl van die van haar broers: de buitenkant compleet over the top met een bizar lettertype en een tekeningetje dat wel Word Art lijkt :-p

En toen vond ik het juiste lettertype of font niet meer. Blijkbaar stond dat op mijn oude PC wel nog, maar niet meer op deze. Lang leve Twitter: daar werd me IdentiFont aangeraden: je kan kenmerken van je font ingeven, en uiteindelijk zeggen ze je wat je zoekt. Aangezien de hoofdletters in dit font nogal distinctief zijn, was het blijkbaar niet zo moeilijk. En heb ik kunnen downloaden wat ik zocht: Bernhardt Fashion šŸ™‚

Lang leve Twitter! En lang leve het Ć¼berkitcherige doopboekje dat wellicht bij kopiĆ«ren dan weer zĆ³ erover is dat het weer goed wordt :-p

EĆ©n antwoord op “Fonts”

  1. Whatthefont.com volgende keer mevrouw, je knipt de letters uit het vorige doopboekje upload ze op de site en je krijgt het font, heel erg handig!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *