Tweede paasdag

Eigenlijk had ik vandaag naar Planckendael willen gaan, maar Bart had nog veel werk, en wie ben ik dan om hem zijn gemoedsrust te ontzeggen?

In de plaats daarvan zijn we dus lekker thuis gebleven en hebben genoten van het goede weer. De jongens hebben een huisje gebouwd met de tuintafel en wat oude lakens, en zich er ook grondig in geïnstalleerd, compleet met kussens, poefjes en dekens.

kamp1

kamp2

Merel heeft eerst netjes liggen slapen in haar wiegje (zal niet lang meer duren) en daarna heb ik een deken buitengelegd, onder een parasol. Ze vond het precies wel leuk, al was het maar omdat we afwisselend bij haar kwamen liggen om te spelen.

mereldeken

mereldeken2

Tegen een uur of vijf zijn we dan naar nCube getrokken, niet met de fiets zoals vorige week, maar met de auto en een massa chocolade: paashaas gaan spelen 🙂

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.