Fijn dagje :-)

Lang geslapen, lekker ontbijt, met de kinderen gespeeld en zo, en de jongenskamer opnieuw ingericht zodat ze elkaar niet meer zien en ambeteren. Een beenhammetje klaargemaakt met tijm en honingsaus, met verse ratatouille en aardappelbolletjes.

Genoten van heerlijk in de zetel te zitten met een koffie en roomsoesjes, en ondertussen naar de Ronde kijken. Amai, zo spannend dit jaar! Mooi mooi mooi! En daarna een half uurtje gaan fietsen met beide jongens: Wolf op zijn eigen fiets, Kobe op het aanhangfietsje aan mijn fiets. Zalig!

En dan snel gedoucht, en richting koor. Waar ik te laat was, omdat Merel toch wakker geworden was en eten wilde. Soit, heerlijk gezongen, gemerkt dat de altstem me toch wel ligt tegenwoordig, en eigenlijk echt genoten van dat zingen. Je kan niet geloven hoe deugd zingen kan doen, en hoe hard ik het gemist heb.

En dan net op tijd thuis voor De Ronde en een House. Lekker in de zetel tegen mijn ventje aangekropen.

Yup, fijn dagje.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.