Ikea

Vandaag met mijn ma en de kinderen naar de Ikea getrokken. De jongens vinden dat zalig, want dan mogen ze een uur spelen in de speelopvang, en blijkbaar is die heel erg leuk, beweren ze.

Intussen heb ik met mijn ma een Pax kast samengesteld: onze grote kleerkast staat in de logeerkamer, maar die kamer wordt de nieuwe kinderkamer. Ik zie het echt niet zitten om die grote kast nog eens af te breken en een verdieping hoger te sleuren, en dus ga ik gewoon een nieuwe grote kast laten leveren en monteren op de tweede verdieping, op onze grote slaapkamer. Onze kleren gaan dan naar daar, en de grote helft van de oude kast wordt dan voor ons meisje.

Daarna zijn we met zijn allen blijven eten in het Ikearestaurant: 23 euro voor twee kindermaaltijden, twee volwassenen, met drank en koffie, en een ijsje voor de jongens inbegrepen. Eigenlijk vinden de kinderen ook dat gewoon leuk, want het is er heel erg ongedwongen en op kindermaat.

En ik? Ik ben een kast rijker, heb niet moeten koken, heb weer een dag van de vakantie gevuld voor de kinderen (hou ze maar eens twee maanden bezig) en heb gezellig kunnen kletsen met mijn ma. Dik in orde, zou ik zo zeggen.

Eén antwoord op “Ikea”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.