Heks

Deze voormiddag ben ik richting Schoten gereden, gelukkig met de auto mét GPS van mijn ventje 🙂 Hij had hem die dag toch niet echt nodig, lief he! Ideekids organiseerde namelijk opnieuw een Hippe Heksen-kamp, en blijkbaar kan de schrijfster van het boek waarop het gebaseerd is, lang niet altijd.

Ik heb me verdorie nog mogen haasten, was bijna zonder diesel gevallen, maar was toch nog mooi op tijd. Blijkbaar waren de moni’s onder de indruk, want ze hebben het me allemaal wel een paar keer gezegd dat het zo overtuigend en goed was. LOL! Eén vroeg zelfs of ik echt zo’n heksendagboek had waarover ik had gesproken, en ik moest echt wel lachen.

Omdat ik op een paar kilometer zat van het Wijnegem Shopping Center, en omdat dat precies toch echt wel een begrip is, ben ik daarna naar ginder gereden. Ik heb er een zeer smakelijke croque Hawai verorberd, en ben daarna gaan rondlopen. Pff, dat is dus echt niks voor mij he. Ik heb een paar zwangerschapsbroeken gepast, maar blijkbaar mogen dikke mensen niet zwanger worden, want ik vond niks in mijn maat, helaas.

Ik ben – uiteraard- wel nog in een kinderwinkel binnengewaaid, waar er korting was tot 70%. Ik heb twee Tshirts voor Wolf mee, en drie stuks voor mijn kleine meid, jawel, van Grain de Blé. Geef toe, 23 euro voor alles samen, daar kan je het toch niet voor laten liggen? Een zeer meisjesachtig Tshirt, een prachtig gebreid vestje voor deze winter, en dan een omkeerbaar vestje voor volgende zomer 🙂

kleertjes4

Ik ging rond twee uur door, omdat ik nog eventjes wou thuis zijn, en om kwart voor vier aan de Voskenslaan wilde staan voor de “eindshow” van e kinderen hun kamp. Ja man! Dat was eventjes buiten de file op de Antwerpse ring gerekend! Ik heb nog serieus mogen doorrijden, want ik moest nog langs huis om de autostoelen op te halen!

Soit, de show net gehaald, mijn jongens trots hun ding zien doen, en dan naar huis gereden en moe in de zetel gevallen. Ik had dat eigenlijk wel voorzien, en dus waren er kant-en-klare vol-au-vent met frietjes voor ’s avonds.

Gevulde dag, dat wel, maar fijn 🙂

2 Antwoorden op “Heks”

 1. Ah, maar Gudrun je weet toch dat zwangerschapskledij niet voor mensen is die:
  – heel klein zijn
  – heel groot zijn
  – mager zijn
  – kloek zijn
  – niet van schreeuwerige prints houden
  – korte beentjes hebben
  – extreem lange benen hebben
  – een stevige poep hebben
  – geen poep hebben
  – grote borsten hebben
  – kleine borsten hebben
  -…

  Ik heb zelf eigenlijk vooral Cora kempermann gedragen: rekt super mee!

 2. Geen Antwerpse Ring zonder file. Of beter, per uitzondering geen file. 🙂

  En dat van die zwangerschapskledij, daar heb ik ook al over horen klagen. 😉

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.