65

Gisteren is mijn ma 65 geworden. Ge zoudt het haar nochtans niet aangeven, zeker als ge ze ziet zitten in een zomers rokje en haar decolleté bijna gans bloot :-p Ze gedraagt zich gelukkig ook niet als een ouwe doos, verre van zelfs.

Ze is gisterenavond teruggekomen van een reis naar Portugal, en ik ging mijn ouders dus eigenlijk ophalen op de luchthaven. Alleen had ik vandaag een ganse dag (8.15-17.15) mondelinge examens, en wilde ik daar echt wel fris voor zijn, om ze allemaal een gelijke kans te geven. Normaal zou het vliegtuig landen om 22.25, en dan zou ik wellicht wel rond twaalf uur thuis kunnen zijn. Helaas, mijn goede vriend Murphy was weer eens onvermurwbaar, en dus was er een vertraging tot 23.38, zo zei de website toch.

Bart is dan maar aangezet richting Zaventem, en het was pas kwart voor één toen ze eindelijk in de aankomsthal stonden. Oef. Ik had Bart een grote ruiker bloemen meegegeven, met een tegoedkaartje voor een moeder-dochterdineetje, en een kleine doos met wat vers volkorenbrood, salami, boter en nog wel wat. Niks zo leuk als de volgende ochtend gewoon kunnen ontbijten en niet eerst je kot uit te moeten, nee?

Ik heb toch een schitterende vent, nee? Hij lag pas om twee uur in bed, en gaf geen krimp. Bedankt, liefje!

Eén antwoord op “65”

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.