Schilder

Gisterenmorgen is dus de schilder begonnen. Toen ik rond vier uur even thuis kwam, tussen lesgeven en oudercontact door, was alles minutieus afgeplakt en ingepakt, en waren ze de naden van de gyprocplaten aan het plafond aan het bijplamuren.

Gisteren ben ik helaas vergeten flippen, het was al donker toen ik na het oudercontact thuiskwam.

Vandaag heb ik dan mijn schade ingehaald: ze hebben de volledige plafond en alle muren een laag plamuur gegeven, aangebracht met de spuit. Ik vind het al een hele verandering, het feit dat alles nu monochroom is.

Goh, nog twee weken, en het zou klaar moeten zijn!

Eerst een filmpje van de schilders in actie (het geluid is in het begin nogal hard, maar dat komt na een tiental seconden in orde)

Dan een filmpje van de huidige situatie voor de komende vier dagen. Ik moet wel nog stofzuigen en misschien zelfs dweilen, zodat we alles een beetje proper houden dit weekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *