Verrassing

Facebook is een raar beestje, zeg dat ik het u gezegd heb!

Niet alleen gebruik ik het om babysits te vinden (altijd handig als je zo’n 300 (oud)leerlingen erop hebt zitten) of om op het laatste nippertje een quizteam bijeen te krijgen, blijkbaar krijg ik ook soms nog onverwachte andere reacties.

Zo had ik gisteravond Wolfs laatste ontbrekende Pixarkaartjes op mijn FB gezet. Wie weet had iemand er nog wel, dus waarom niet.

Toen ik deze morgen om elf uur in mijn correspondentievakje op school keek, lag daar een envelopje in, voor mevrouw Rombaut. Er zaten twee van de gezochte Pixarkaarten in, met een allerliefst briefje: “Hallo, ik ben Xxxx van 1Ac latijn. Ik vond nog kaartjes en jij mag ze hebben. Xxxx”

Ik ken het meisje in kwestie helemaal niet, ik vermoed alleen dat ik haar zus ooit eens drie weken heb gehad voor Grieks en dat ze me toegevoegd had. Wellicht heeft ze het op die manier gezien.

Ongelofelijk lief, toch?

Eén antwoord op “Verrassing”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *