Kobe

Net naar Kind & Gezin geweest, en het is officieel: Kobe groeit en bloeit šŸ™‚

Hij weegt, in proper pampertje, 12.360 kilo, en is 83 centimeter lang. Niet slecht voor eentje van achttien maanden. Maar waar ik vooral trots op ben, is de grote verwondering van zowel dokter als verpleegster over Kobes taalvaardigheid. Zeker voor een jongen, zelfs voor een tweede kind, is het uitzonderlijk dat hij nu al twee-woordzinnetjes maakt, en zelfs een voltooid deelwoord als ‘gevallen’ gebruikt. Ik zat erbij en straalde. Ja, Kobe kan al babbelen.

En nu allemaal in koor: “Van wie zou hij dĆ t hebben?”

5 Antwoorden op “Kobe”

  1. Onze Klaas doet dat ook al goed. 3 woordzinnetjes is uitzonderlijk, en 2 woordzinnetjes zijn bijna de regel. Hij is wel 3 maand ouder. Maar het is vooral verwonderlijk hoeveel woorden dat kereltje wel niet kent… Is dat bij Kobe ook zo?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *