Dagje vakantie

Vandaag heb ik me lekker een half dagje vakantie genomen.

Deze morgen om half negen de kinderen naar het kamp gebracht, daarna Brico om nog allerhande gerief om verder te bricoleren, en vaststellen dat de hondenvoerzaak gesloten is.

Naar huis, koffietje drinken, huis opruimen, was opvouwen en zorgen dat de kuisvrouw haar ding kan doen. Balen omwille van het regenweer.
Half twaalf: naar de bank, en nog net op tijd om behang te kopen (winkel sloot om 12.00u). Drie rollen behangpapier gekozen voor -jawel- 90 euro in totaal, en dat was dan nog met 10% korting! Dank u Gent Verwent!

Me richting Netlash-offices gerept om te lunchen met mijn liefste,

Daarna met hoedje op en regenjas in de aanslag ’t stad in. Ik heb weer veel te veel mee, ik heb dan ook op een bepaald moment besloten om wijselijk naar mijn auto terug te keren en geen winkels meer binnen te waaien.

De buit:
– vier zwarte knopen voor mijn zelfgebreide vest, uit de Veritas
– twee paar rode schoenveters voor Bart, van bij de schoenmaker iets verderop
– in ’t passeren een potje echte Gentse mosterd meegepakt
– in de Paprika binnengewaaid, en terug buitengekomen met een zwarte wollen vest die nog €31 stond ipv. €90. Go me.
– gaan kijken om mijn horloge te vervangen (gesneuveld bij mijn capriolen in New York) en effectief hetzelfde horloge opnieuw besteld bij Dekor Design in de Mageleinstraat.
– Schuin tegenover binnengestapt bij Cora Kemperman. Bad idea! Buitengekomen met een knap zwart kleedjesachtig ding, en een brede ceintuur. Schade: 84 euro voor de twee.

Toen ben ik maar naar huis gegaan. Mijn voeten deden zeer (gesloten schoenen wegens het weer, en dat niet meer gewoon zijn. Een blein als gevolg) en mijn bankrekening ook.

Maar nu ben ik wel happy 🙂 En zou ik eigenlijk nog wel eens een laagje gaan verven :-p

3 Antwoorden op “Dagje vakantie”

  1. Lijkt me heerlijk om jezelf zo eens te verwennen.
    Morgen breekt voor mijn dochter haar laatste werkdag aan (vakantiejob, monitor bij Freetime), en er zijn plannen om ons volgende week ook eens in ’t stad te smijten. Weliswaar met een beperkter budget, maar ik denk niet dat dat de pret gaat drukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *