Procrastination is my middle name

Goh, ik ging veel doen vandaag zeg!

Intussen is het elf uur, heb ik deze morgen eerst rustig aan mijn PC gezeten en een douchke gepakt, daarna de kinderen (Wolf en buurmeisje Marthe) naar hun kamp gebracht, dan een uurtje bij een vriendin zitten kletsen, en dan pas iets zinnigs gedaan. Pas op, dat kletsen is ook wel bijzonder zinnig wegens sociaal contact en zo, maar niet bijzonder productief.

Rond half elf was ik in de Brico, en heb ik nog schors gekocht voor het kleine tuintje achteraan, en meteen in 50% korting ook een mooie teakhouten fauteuil en een bijhorend zitkussen. Ik weet niet of ik veel in dat kleine tuintje zal zitten, maar het feit alleen al dat ik het kàn, geeft me veel voldoening.

Enfin, dat betekent dat het nu elf uur is, ik net ontbeten heb, en dat ik misschien wel best andere kleren zou aandoen en eens aan mijn dag zou beginnen.

Ah, heerlijk uitstelgedrag! (Dat en het is ook wel een beetje vakantie.)

Eén antwoord op “Procrastination is my middle name”

  1. O? En ik die dacht dat vakantie slapen tot de middag betekent.
    (Ge moest eens weten hoe ik kan opkijken naar ijverige menschen als jij!)

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.