Nov 26 2007

Wastafelpootrekje

Published by at 10:33 under Vanallesennogwat

Mocht iemand geïnteresseerd zijn in een badkamerrekje om rond de poot van een wastafel te zetten (matte chromé), laat het me weten, wij kunnen het niet meer gebruiken. En anders gooi ik het op Ebay… (moet ik wel nog een foto nemen en zo, dat is niet te vinden op het web).

2 responses so far

2 opmerkingen bij “Wastafelpootrekje”

  1. lizaon 26 Nov 2007 at 11:42

    Ha! Dat bestaat?!

    Wij hebben zo’n wastafel op een poot, en geen kast of rek in de badkamer (enkel een vensterbank en een rekje in de douche). Ik heb al verschillende keren gedacht: een rek of kastje zou hier handig zijn, maar waar moeten we dat zetten? En die plaats onder die wastafel is zo verloren met die ellendige poot die daar in de weg staat… Dus ‘k zou wel graag es een foto zien. Wij wonen wel ver van jullie maar misschien komen we ooit nog es in de buurt. :-) Of anders ga ‘k misschien een gelijkaardig ding zoeken in een winkel in onze buurt (waar heb je het oorspronkelijk gekocht?).

  2. Witch » Overschot in meubels.on 26 Mar 2008 at 14:09

    […] Zoals ik al veel eerder had meegedeeld, ik heb een wastafelpootrekje op overschot. Wie het komt halen, mag het hebben. Het is handig, zo’n ding, maar in onze nieuwe badkamer is daar geen behoefte meer aan. Laat iets weten mocht je het willen: er is een voorkooprecht van iemand die eerder al interesse had betoond, maar het ding eens wilde zien. Bij deze. […]

Trackback URI | Comments RSS

Laat een commentaar achter.