Montenegro 3

(van livejournal)

Dag 5 in Montenegro, en alles is nog steeds prima ! Eergisteren niet meer in de citadel geraakt, te lang rondgehangen en een cadeautje voor Wolf gekocht, en dan maar snel naar het hotel teruggekeerd per toeristentreintje, of we waren nog te laat voor het eten.

Gisteren dan om 10 uur onze auto opgehaald en vertrokken naar Dubrovnik. Prachtig landschap, we hebben voor een groot deel de kustlijn gevolgd. Aan de baai van Kotor een ferrytje genomen, en verder richting Kroatië. Jammer genoeg moet er ergens een probleem geweest zijn aan de grens, want we hebben daar ongeveer een uur in de blakke zon staan aanschuiven. Motor jammer genoeg moeten laten draaien voor de airco, want het was daar 39 graden… Uiteindelijk toch in Dubrovnik geraakt, daar gegeten, en in de hitte de prachtige stadswallen beklommen (foto’s later). Toen we terug waren in het hotel waren we gewoon doodop…

Vandaag Bart lang laten slapen wegens halve zonneslag, en dan naar Cetinje, de oude koninklijke hoofdstad. Prachtige weg daar naartoe, ginder geen bal te zien, zuivere toeristenval. Goed gelachen, en dan langs een reservaat via de bergen en ijzingwekkende weggetjes naar Kotor. Toen is het beginnen regenen, en daarboven was het amper 18 graden. Van verschil gesproken… Kotor was mooi, en het vervolg is voor een volgende internetsessie.

De groeten allemaal !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *