Apr 18 2009

Onverwacht

Published by at 18:39 under Genieten,Het brave huisvrouwtje,Werken tedju !

Vandaag lijkt alles wel een beetje zo op ‘t onverwachts :-p
Deze morgen wou Kobe iets van speelgoed nemen uit hun ‘speelhuisje’, het vroegere halletje dat in juni verdwijnt en intussen dienst doet als speelgoedopslagplaats. Het was er een gigantische rommel, zodat ik op den bots besloot dat huisje op te ruimen, alles te sorteren, en deftig te organiseren.

Deze namiddag was de chaos me beu, en sprong ik de auto in om nog wat stapelbare plastieken boxen te halen, voor ballen/K’Nex/Hot Wheels. Toen bleek in de Brico dat de eenjarige bloeiers waren binnengekomen, en dat er dus ook surfinia’s stonden, mijn favorieten. En toen kwam ik thuis met een halve koffer plantjes, was het weer stralend geworden (ik stond buiten in mijn topje, het was 20° en de zon scheen heerlijk) en ben ik de bloembakken maar beginnen beplanten. De kinderen speelden buiten, en Bart reed het gras af.

En dat zo allemaal op ‘t onverwachts. Heh. Niet van mijn gewoonte, neurotisch als ik ben :-p

One response so far

Eén opmerking bij “Onverwacht”

  1. Kaatjeon 19 Apr 2009 at 13:04

    Dat zijn nochtans vaak de leukste dagen in een mensenleven. Genieten en het moment plukken!

Trackback URI | Comments RSS

Laat een commentaar achter.