Sep 26 2008

Geld uitgeven

Published by at 15:37 under Geld uitgeven,Vanitas vanitatum

Vandaag heb ik geld uitgegeven. Helaas. Maar het was wel met mijn volle goesting, en ik glimlach nog :-p

Eerst en vooral heb ik een nieuwe koffiemachine gekocht, eentje die zelf de bonen maalt, en verder ook nog een klein vakje heeft voor gemalen koffie, bvb. gedecafeïneerde. Het design kon misschien beter, maar de prijs was mooi (€399) dus ik kon het niet laten.
delonghieam3000zwart.jpg

Daarna ben ik een wintervestje (een heel mooi grijs dingetje) gaan kopen voor Kobe, en meteen ook nog twee T-shirts meegebracht voor het ventje. 44 euro, valt goed mee.

Uiteindelijk ben ik ook nog in de wereldwinkel in Mariakerke verzeild, om een nieuwe lederen handtas. De prijzen die ze daar hanteren, zijn ongelofelijk: 22 euro voor een handtas uit leer waar een cursusblok in past, met binnenvakjes en al, en bijpassend portemonneetje. Allen daarheen! Ik had dezelfde gezien (of toch dezelfde reeks) in een andere winkel in de Gentse binnenstad voor toch wel over de €150. Ze hebben wel niet echt veel keuze, da’s wel jammer.
Ik heb nog even overwogen om een grote paarslederen laptoptas mee te nemen – enfin, een platte lange handtas, ideaal voor een laptop – voor diezelfde prijs, maar eigenlijk loop ik nooit met dat ding rond, dus da’s eigenlijk nogal overbodig.

Kortom, ik ben blij. Het is wel weer een hap uit mijn spaargeld, maar bon, ik ga direct buiten in de zon op het terras een latte drinken :-) En u?

6 responses so far

6 opmerkingen bij “Geld uitgeven”

 1. delphineon 26 Sep 2008 at 20:13

  wanneer wordt er over uw hoela hoep ervaring verteld?

 2. tijdtussendooron 27 Sep 2008 at 09:11

  Wat een machien… ik neem voorlopig nog een senseo:-)

 3. zapnimfon 27 Sep 2008 at 15:44

  Nog efkes en ik ben die ene overblijver met slechts een koffiezet.
  Mijn vriendin heeft ook zo’n machien, ik zal bij haar wel op de hoogte blijven van de moderne koffie-evolutie.
  Als ‘t maar smaakt!

 4. Xavieron 11 Oct 2008 at 10:44

  Ik moet en zal deze week tijd vrijmaken voor u en uw nieuwe machine! ;)

 5. patriciaon 14 Oct 2008 at 19:27

  Mijn sjakosj komt ook van de wereldwinkel, genoeg keuze wat mij betreft, en voor die prijs hoor je mij niet klagen. Mooi koffiemachine

 6. Witch » Tv overkillon 26 Oct 2008 at 23:15

  […] Na een visie van Cars in 5 keer was het me beu: er moest een nieuwe komen! Ik had al een tijd geleden, bij het kopen van een koffiemachine, mijn licht opgestoken bij VandenBorre, en had mijn zinnen gezet op een plasmascherm FullHD 50 inch. Prijs: 2300 euro (slik). […]

Trackback URI | Comments RSS

Laat een commentaar achter.