Geld uitgeven

Vandaag heb ik geld uitgegeven. Helaas. Maar het was wel met mijn volle goesting, en ik glimlach nog :-p

Eerst en vooral heb ik een nieuwe koffiemachine gekocht, eentje die zelf de bonen maalt, en verder ook nog een klein vakje heeft voor gemalen koffie, bvb. gedecafeïneerde. Het design kon misschien beter, maar de prijs was mooi (€399) dus ik kon het niet laten.
delonghieam3000zwart.jpg

Daarna ben ik een wintervestje (een heel mooi grijs dingetje) gaan kopen voor Kobe, en meteen ook nog twee T-shirts meegebracht voor het ventje. 44 euro, valt goed mee.

Uiteindelijk ben ik ook nog in de wereldwinkel in Mariakerke verzeild, om een nieuwe lederen handtas. De prijzen die ze daar hanteren, zijn ongelofelijk: 22 euro voor een handtas uit leer waar een cursusblok in past, met binnenvakjes en al, en bijpassend portemonneetje. Allen daarheen! Ik had dezelfde gezien (of toch dezelfde reeks) in een andere winkel in de Gentse binnenstad voor toch wel over de €150. Ze hebben wel niet echt veel keuze, da’s wel jammer.
Ik heb nog even overwogen om een grote paarslederen laptoptas mee te nemen – enfin, een platte lange handtas, ideaal voor een laptop – voor diezelfde prijs, maar eigenlijk loop ik nooit met dat ding rond, dus da’s eigenlijk nogal overbodig.

Kortom, ik ben blij. Het is wel weer een hap uit mijn spaargeld, maar bon, ik ga direct buiten in de zon op het terras een latte drinken 🙂 En u?

6 Antwoorden op “Geld uitgeven”

  1. Nog efkes en ik ben die ene overblijver met slechts een koffiezet.
    Mijn vriendin heeft ook zo’n machien, ik zal bij haar wel op de hoogte blijven van de moderne koffie-evolutie.
    Als ’t maar smaakt!

  2. Mijn sjakosj komt ook van de wereldwinkel, genoeg keuze wat mij betreft, en voor die prijs hoor je mij niet klagen. Mooi koffiemachine

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *