Laatste quiz van het seizoen

Yup, het zit er weer op, het seizoen van het SQ, ofte de quiz waar ik al een jaar of twintig aan meedoe…

We waren niet met veel ploegen – nieuwe aanmeldingen zijn bijzonder welkom – maar het was wel weer gezellig, en die nieuwe locatie daar in Sint-Amandsberg is echt wel oké: er is meer dan ruimte genoeg, de prijzen van de drank zijn schappelijk, er is een ruime keuze, en er is zelfs een beamer.

Extra voordeel: Astrid woont vlakbij en is de ideale invaller, want ze weet verdomd veel en dan vooral op die gebieden waarin we niet altijd even sterk zijn. Alleen doet de muziekronde ons steevast de das om: we staan doorgaans aan de leiding of toch tweedes, en dan verliezen we telkens weer die koppositie. Tsja…

En vandaag was al helemaal een specialleke: de jonge uitbater van de zaal heeft speciaal voor ons zelf een quiz samengesteld, zeer gevarieerd en eigenlijk perfect van moeilijkheidsgraad, en meer dan behoorlijk amusant. Hij was doodzenuwachtig maar heeft dat prima gedaan, waarvoor dank!

Soit, op naar een volgend seizoen!

Oh, en speciaal voor mij was Nicolas met zijn oltimer gekomen, een volledig herwerkte oude Ford Mustang. Alleen het geluid hoor je nog zo’n halve kilometer in het rond, denk ik…

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *