Anything but a backpack-day, tweede editie

Vorig jaar hield de leerlingenraad een Anything but a backpack-day, en dat was de max. Nu wilden ze dat op de valreep ook nog organiseren, maar het leefde een pak minder: leerlingen zitten met hun hoofd al bij de examens en al, en ook Kobe en Merel waren het compleet vergeten. Ik had mijn sleutels al in de hand toen mijn euro viel, en ik ben dan snelsnel nog de garage in gedoken om rond te kijken wat ik kon gebruiken. Ik heb toen mijn map in mijn motorhelm gepropt, en dat was dat.

Vorig jaar deed meer dan de helft van de leerlingen mee, nu was dat nog geen kwartje, verre van. Maar er zaten wel geniale dingen tussen: een grasmachine, een stofzuiger, een kruiwagen…

De foto’s en het verslag vind je hier op de website.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *