Schuilkelder

Onze Cthulhucampagne gaat door bij de Dungeon Master in de buurt van het station, in een appartementsblok uit begin vorige eeuw. Er zijn in bijvoorbeeld de traphal nog verschillende art nouveau-elementen te bespeuren, verschillende huizen in de buurt zijn zelfs volledig in die stijl.

Nu moest hij een van ons nog iets meegeven dat in zijn kelder stond, en liet hij terloops, langs zijn neus weg, vallen dat er een halve bunker onder het gebouw zat, een echte schuilkelder uit de wereldoorlogen. Dat moest hij geen twee keer zeggen natuurlijk: wij met zijn allen de kelder in!

En ja, die kelder wordt nog steeds onderhouden: proper, droog, met extra verstevigingen bij de deur en de luiken, met ijzeren balken en al. De max, gewoon! Kijk zelf:

Wijs, toch?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *