Lectuur: “The House with the Golden Door” (Wolf Den Trilogy #2) van Elodie Harper

Omdat het eerste boek me wel meeviel, wilde ik van deze reeks ook nog boek twee en drie lezen. Lijkt me logisch.

Waar Amara in boek één nog een ondernemende, zij het in bewegingsvrijheid bijzonder beperkte hoer was in een bordeel in Pompeji, heeft ze zich intussen kunnen opwerken: ze is nu de vaste minnares van een jonge rijke aristocraat die haar in een eigen appartementje heeft geïnstalleerd. Haar levenskwaliteit is er met sprongen op vooruit gegaan, ze heeft meer bewegingsvrijheid, maar of ze nu ook echt vrij is? Dat valt nog te bezien, want Felix, haar vroegere eigenaar, kan haar blijkbaar niet zomaar loslaten, en er kunnen misschien ook nog wel lijken uit de kast vallen. En wat dan met echte liefde? Want dat is niet wat ze voor haar nieuwe meester voelt…

Opnieuw: geen hoogstaande lectuur, maar goed geschreven en spannend, en vooral behoorlijk realistisch qua setting. Dus ja, ik vind het goed, al zou ik het niet meteen aan leerlingen aanraden wegens de seksuele ondertoon.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *