Nog meer shoppen…

Nee, gelukkig was ik dat niet die ging shoppen, maar wel Merel. Die had namelijk afgesproken met Arwen. Merel is zot van haar broers en vice versa, maar soms mist ze wel eens een grote zus. En aangezien Wolf en Arwen intussen al acht jaar samen zijn, kent Merel Arwen ook al van haar vijf jaar en is dat intussen soms echt een beetje een grote zus. Gelukkig ziet ook Arwen dat zo, en dus hadden die twee vandaag afgesproken om samen te gaan shoppen. En Wolf zou Wolf niet zijn, mocht hij zich niet hebben laten ringeloren door zijn lief en zijn zusje, en hen dus niet met de auto naar ’t stad had gebracht.

Enkele uren later kwam een stralende Merel terug thuis – opgehaald door haar broer, uiteraard – met een grote glimlach en eigenlijk nog niet te veel spullen. Ze had al veel gevonden op onze eigen shopping trip natuurlijk, maar nu kwamen daar nog enkele crop tops bij, en een zeer fijne lichte trui die Arwen blijkbaar ook had, maar dan in een ander kleur. En een kettinkje, dat ook.

Ik heb zo de indruk dat ze er allebei van genoten hebben, ook die grote. Ze heeft er in elk geval mijn kleintje een groot plezier mee gedaan.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *