Het wordt nog de moeite, de komende week

Yup, het is een beetje heel erg druk op het werk momenteel. Té druk, als u het mij vraagt, want ik weet niet of mijn lijf dit gaat uithouden. Maar bon, we zien wel.

Vorige vrijdag was er de beleefdag, waarbij ik een hele dag les heb staan geven aan leerlingetjes van het zesde studiejaar. Piece of cake, zou u denken, maar hier gaat het vooral om enthousiasmeren, dus je staat jezelf voor 100% te geven. Ik was dan ook steendood na afloop, en ik ben al meestal niet bepaald meer fris op vrijdag.

Woensdag was er de infoavond voor ouders van nieuwe leerlingen, wat opnieuw enkele uren extra was, en vooral ook rechtstaan.

Volgende week zijn er klassenraden, wat betekent dat ik veel te veel zit, te weinig beweeg en vooral niet kan liggen.

Zaterdag is er dan de OpenSchoolDag, voor ons vak een zeer belangrijke dag, maar iets dat vooral bijzonder intens is, en heel erg vermoeiend. Alle plannen voor vrijdag en zondag zijn dan ook afgezegd. En dan is er op maandagavond nog oudercontact, en tussendoor 11 leerlingencontacten.

Yup. Ik ga blij zijn als die periode voorbij is, om eerlijk te zijn. En ik hou mijn hart vast. Enfin, eigenlijk mijn rug. U snapt het wel.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *