Zware week voor Merel

Merels schooltoneel is echt wel intens. Sinds september is ze al elke woensdag van 13.00 uur tot 15.00 uur op school voor de repetities. In de kerstvakantie is ze de tweede week ook elke dag gaan repeteren van half tien tot half vijf, redelijk stevig dus.

Maar deze week was het echt wel nog intenser: maandag en dinsdag was er nog repetitie van vier tot zes, zodat ze tegen half zeven thuis was. Woensdag was er een soortement generale van half een tot  vier, en donderdagnamiddag was er dan de echte generale, maar dan wel al voor publiek, namelijk lagere scholen.

Vrijdag heeft ze dan de première gespeeld, waarvoor ze ook alweer op school moest zijn om half zes, maar waarvoor ze dan wel de namiddag vrij had gekregen. Vrij als in: je mag de lessen missen, je moet deze week geen toetsen maken, maar je moet wel alles later inhalen.

Vanavond is er alweer een voorstelling, en dan volgende week vrijdag en zondag nog eens. Wij gaan met de familie op zondagmiddag, dan kan opa ook mee.

Zeer stevig dus, ze is echt moe – het was half elf tegen dat ze thuis was – maar ze geniet er ook van met volle teugen, ze doet het doodgraag. Nog die chance.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *