Nieuwjaarsdag

Er werd hier vooral heel lang geslapen vandaag, iedereen nam uit de ijskast wat hij of zij wilde, en tegen drie uur gingen we met het hele gezin wandelen. Ha ja, dat is intussen een beetje een traditie, wanneer het weer het toelaat tenminste, of de kapotte voeten.

We trokken richting Bourgoyen: het ging er druk zijn, maar hopelijk niet te modderig. Hmm, viel dat even tegen. Maar bon, we deden de hele toer, zo’n goeie vijf kilometer en er werd druk gekletst tussen de broers en de zus. Bart en ik liepen erbij, keken ernaar en genoten. En namen foto’s, dat ook.

Tegen half zeven kwamen ze allemaal naar beneden voor de traditionele fotoshoot met de vuurspatters, zodat ik ook het filmpje van 2023 kon afwerken. We keken dan ook naar alle filmpjes sinds 2012 en genoten daar allemaal zo van… Ook dat is intussen een traditie.

Wij, wij hebben wijze kinderen. Echt.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *