Het staat er bijna

Weet je nog, dat ik zei dat Bart en ik een appartement hebben gekocht? Wel, intussen zijn ze uiteraard volop aan het bouwen – het moet volgend jaar in november volledig af zijn – en ik moest even passeren. Ik heb wat foto’s genomen: onze verdieping staat er nog net niet, wel de vier eronder. De vijfde verdieping springt in wegens terrassen aan drie zijden. Een van de werkmannen passeerde net en wist me te vertellen dat over twee weken onze verdieping er ook zou staan in ruwbouw. Amai, stevig doorwerken, maar ik zie het volledig zitten.

Intussen hebben we de deuren laten verbreden naar 1 meter breed – rolstoeldoorgang, we zijn op alles voorbereid en in mijn geval is dat een reële mogelijkheid – en zijn ook alle lichtpunten bepaald. De stopcontacten is voor later, de volgende stap is het kiezen van een keuken en de badkamers. Blergh. Maar het gaat wel helemaal ons goesting zijn, dan. Alleen, onszelf kennende, zullen we wellicht niet toekomen met het voorziene budget voor keuken en sanitair. Ach ja, we zien wel. We zijn gewoon luxebeestjes.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *