Extra klassenraden

Vroeger hielden we altijd na een week of drie een klassenraad over de nieuwe eerstes, kwestie dat we tegen dan al min of meer wisten welk vlees we in de kuip hadden, en dan ook konden bijsturen waar nodig.

De voorbije jaren was dat om een of andere reden afgeschaft, maar nu hadden we samengezeten met enkele collega’s voor de vernieuwing van de modules in het eerste, en waren we het er eigenlijk over eens dat die speciale klassenraad echt wel nuttig was. Extra werk, uiteraard, en een extra lange namiddag, maar wel verduidelijkend.

En dus zaten we vandaag met alle leraars van het eerste samen om elke leerling te overlopen. Ik heb ze lang niet allemaal, ik heb er 44 van de 150, maar ook voor mij was het bij momenten verhelderend en dus nuttig.

Uzelf extra werk geven omdat ge bezorgd zijt om uw leerlingen, wij doen dat, ja.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *