“Wips”

Dat Bart nogal wat mensen kent, is een understatement. Af en toe komt hij dan ook thuis met boeken die iemand die hij kent geschreven heeft. Of in dit geval: getekend.

Intussen ken ik die mens ook een klein beetje: Henk Willems werkt namelijk voor de Artevelde Hogeschool en leidt er vanaf volgend jaar de School of Branding, die ook het logo en merk van onze school onder handen zal nemen.

Ik kreeg het kinderboek Wips dus in mijn handen gestopt, en man, wat een prachtig boek is dat!

Wips is een whippet, een kleine windhond die verschillende mensen tegenkomt, telkens mooi beschreven en dus voorzien van een prachtige, quasi monochrome tekening. Ideaal, zo lijkt me, voor een kort verhaaltje voor het slapengaan per dag.

Voor wie al graag eens een kinderboek cadeau doet: een aanrader!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *