Quiz in Aalter

Het was lang geleden, aangezien het Quizconvent is opgedoekt, maar eindelijk was er nog eens een quiz, deze keer niet onder de naam Richard the Turd, maar de Ali Chemicali die ook gerangschikt staat. Spelen deden we met Eddy, Tom, Lieven (die nota bene de directeur van de Voskenslaan is, dat wist ik dus niet) en ikzelf. En het niveau was ernaar: geen C/D-quiz maar een B/C niveau.

Wat me dus wel opviel: behalve de organisatie waren er naast mezelf nog welgeteld twee vrouwen. Op 24 ploegen van 4 man. Euhm.

We zijn niet laatste geëindigd en daar ben ik blij om, maar ik heb me wel goed geamuseerd, en sommige rondes zaten geniaal in elkaar.

En nu hopelijk snel opnieuw ergens een quiz.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *