Rizoom

Toen ik de vorige keer ging eten met Gwen, besloten we om er de volgende keer nog eens onze echtgenoten bij te nemen: dat was lang geleden en ook altijd fijn, al is het niet hetzelfde. We legden 5 mei vast, Bart en ik gingen dan wel voor een restaurantje kijken. En Bart liet me na een paar dagen weten dat het Rizoom ging worden. Ik kende het niet, maar Bart weet wel wat goed is en ik liet hem betijen.

Tot bleek dat het niet bepaald een Grieks restaurantje of zo was, zoals Gwen en ik altijd nemen, maar een net iets chiquere gelegenheid. Ach ja, moet ook eens kunnen, zeker? Het werd in ieder geval een fijne en lekkere avond.

En ja, ik snap volledig waarom Bart hier zo graag komt. Ik zou het persoonlijk ook niet erg vinden om hier af en toe te komen lunchen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *