Merelbeeks quizke

Het quizconvent heeft nog steeds geen nieuwe locatie en is dit jaar dus niet opgestart. Bummer, ik mis het wel, mijn maandelijkse quiz.

Maar Richard the Turd tekende present in Merelbeke, in de lagere school aldaar. Edward, de opperturd, zijn kinderen gingen daar naar school, vandaar, en ook Nicolas zijn kinderen zitten daar. We werden aangevuld door Eddy’s dochter, want de rest van de Turds zaten op een andere quiz.

Grappig was dat ook mijn adjunct-directeur daar was, samen met de directeur van de Middenschool Voskenslaan en de ICTer van de scholengroep.

Het was best een amusante maar behoorlijk wisselende quiz, en bij de eerste tussenstand stonden we nog eerste. Helaas, een uitgebreide tafelronde over de Hundelgemsesteenweg heeft ons de das omgedaan, denk ik. We waren uiteindelijk derde, ook niet slecht, maar ik heb me echt wel goed geamuseerd. Meer moet dat niet zijn.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *