Computationeel denken

Vandaag nog eens een dagje opleiding mediacoach aan de Zuid: computationeel denken. De hamvraag was hoe je dat op verschillende manieren in alle mogelijke lessen kan verwerken, en eigenlijk is het gewoon een deel abstract denken, fragmenteren, dat soort dingen.

Het was eigenlijk opnieuw echt een goede opleiding, compleet met concreet lesmateriaal en opdrachten voor pakweg in de studie. Degelijk gegeven, ook, zoals intussen standaard is.

In de namiddag was het de bedoeling om zelf aan de slag te gaan met microbits en dergelijke, maar de mijne werkten tegen, zoals wel vaker gebeurt met techniek. Ach ja, ik ken die dingen intussen wel een beetje.

Maar alweer een tevreden mediacoach.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *